Nationale Regenradar Webinar: Snelle en Betrouwbare Neerslaginformatie

29 oktober 2021

Weer en water zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Hoe nauwkeuriger inzicht in het weer hoe nauwkeuriger we zicht hebben op de gevolgen ervan in het watersysteem. Daarom informeren we je graag over waarom en hoe je de Nationale Regenradar kan inzetten. Kijk het webinar hier terug. En download de slides hier.

Webinar Nationale Regenradar

Over de Nationale Regenradar

De Nationale Regenradar geeft inzicht historische, real-time en voorspelde weersinformatie. We ontsluiten data via verschillende interfaces: viewers, de Lizard catalogus, dashboards en de REST-API. Ook bestaat de mogelijkheid om als gebruiker zelf monitoringsdata aan te leveren voor een extra kalibratie slag en een dashboard in te laten richten voor een specifiek beheergebied.

Over de presentatoren

Joeri Verheijden – Product manager van het data warehouse en analyse platform Lizard bij Nelen & Schuurmans. Hij is verantwoordelijk voor de strategie en de product ontwikkelingen.

Martijn Krol – Als adviseur legt Martijn zich vooral toe op de gebieden operationeel waterbeheer en waterveligheid. Martijn weet bovendien alles van de Nationale Regenradar. Door zijn analytisch vermogen en technische vaardigheden toe te passen op praktische vraagstukken.

 

 

close