Wytze Schuurmans treedt terug als DGA bij Nelen & Schuurmans

20 oktober 2021

Wytze Schuurmans heeft aangekondigd op 1 april a.s. terug te treden als directeur/aandeelhouder van Nelen & Schuurmans BV, het adviesbureau dat hij in 1998 heeft opgericht met Fons Nelen. Hij wil meer tijd en vrijheid creëren voor andere zaken.

In de afgelopen 21 jaar is Nelen & Schuurmans uitgegroeid tot een toonaangevend adviesbureau, met 74 hoogopgeleide professionals, dat advies en IT-diensten levert voor water- en klimaat vraagstukken. Het Utrechtse bureau werkt voor overheden en bedrijven en is inmiddels actief in meer dan 10 landen.

Nelen & Schuurmans gaat verder onder leiding van Olga Pleumeekers (Directeur Advies), Joep Grispen (Directeur IT), Jan-Maarten Verbree (Hoofd Bedrijfsvoering) en Fons Nelen (DGA).

 

close