Delegatie uit Bangladesh Bespreekt Toepassingen IT Diensten voor Landbouw en Waterbeheer

13 november 2021

Op woensdag 11 november bracht een hoge delegatie uit Bangladesh een bezoek aan Nelen & Schuurmans om zich te laten informeren over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van Geo-ICT services voor landbouw en waterbeheer. De delegatie werd geleid door Minister van Landbouw, Dr. Muhammad Addus Razzaque en de Ambassadeur van Bangladesh, M. Riaz Hamidullah, en bestond verder uit 20 vertegenwoordigers van landbouwbedrijven, overheden en (inter)nationale NGO’s. In een geanimeerde bijeenkomst zijn praktijktoepassingen gedemonstreerd van innovatieve IT services, die gebruik maken van satellietdata, geodata en geavanceerde modelsystemen, voor het optimaliseren van landbouw productie en beter waterbeheer. Een mooie stap naar nog betere samenwerking met Bengaalse bedrijven en overheden.

 

close