Nelen & Schuurmans past haar organisatiestructuur aan

26 januari 2022

Beste relatie,

Vanwege groei en toekomstverwachtingen heeft Nelen & Schuurmans haar organisatiestructuur aangepast.

Nelen & Schuurmans heeft zich in de afgelopen 24 jaar ontwikkeld als toonaangevend adviesbureau op het gebied van Water & IT. Ons team van ruim 70 professionals onderscheidt zich door zijn hoogwaardige kennis van watermanagement en ruimtelijke klimaatadaptatie én door zijn zelf ontwikkelde, software producten en digitale services.

We zijn trots op hetgeen we de afgelopen jaren hebben gerealiseerd en willen ons graag blijven ontwikkelen, in binnen- en buitenland. Om onze klanten beter te bedienen en om onze teams, die zich bezighouden met advisering en productontwikkeling, beter te kunnen faciliteren, hebben we met ingang van 1 januari 2022 onze activiteiten ondergebracht in twee businesslijnen: Nelen & Schuurmans Consultancy BV en Nelen & Schuurmans Technology BV. De businesslijn Consultancy werkt aan innovatieve oplossingen voor vraagstukken op het gebied van klimaatadaptatie, waterbeheer in stedelijke en landelijke gebieden en de ontwikkeling en implementatie van operationele systemen. Data Science, Geo-ICT en modelsystemen vormen daarbij altijd belangrijke hulpmiddelen.

De businesslijn Technology richt zich op het ontwerpen, bouwen en leveren van software producten en digitale services. Technologie die ingezet wordt door onze eigen adviseurs én door onze (internationale) partners en klanten.

De zakelijke afspraken over onze adviesdiensten en IT producten zullen voortaan lopen via de twee genoemde businesslijnen, maar we blijven samen Nelen & Schuurmans. Een enthousiast team dat graag – samen met u – wil bijdragen aan een gezonde, veilige en duurzame leefomgeving in een veranderend klimaat; waarbij een data gedreven aanpak leidt tot goed geïnformeerde besluiten.

Met vriendelijke groet,

De directie van Nelen & Schuurmans
Olga Pleumeekers (directeur Consultancy)
Joep Grispen (directeur Technology)
Jan-Maarten Verbree (directeur Operations)
Fons Nelen (algemeen directeur)

 

close